top of page
Naamloos-18_Tekengebied 1.png

Morpho, created to create

 

Morpho is een vorm van zelfontplooiing. Het omvat de ambacht van het knippen, trimmen en maquilleren. Door onze krachten te bundelen, kunnen we op elkaar inspelen en bieden we je zo een meerwaarde. Ons salon is een polyvalente plaats waar je je eigen stijl kan ontwikkelen of nog meer in de verf kan zetten. 

 

Let’s talk about Morpho

 

Morpho geeft vorm aan jouw stijl. Je krijgt er meer dan een knipbeurt, scheerbeurt of make-up sessie. Bij ons krijg je stijladvies! Waar trekken we tegenwoordig de scheiding in ons haar? Hoe zit het met die ruige baarden; zijn die alweer uit de mode? Schreeuwt make-up dit seizoen naar kleur? We volgen de huidige trends op de voet en passen zo de mode toe op jouw unieke stijl.

 

Kom langs en droom weg in één van de inspirerende boeken uit de zithoek terwijl je van je welkomstdrankje nipt. Weet je wat je wil? Spit it out! Heb je onze hulp nodig? Dan nemen we ruim de tijd om uit te vissen wat jouw stijl is. Heb je een je m’en fous-moment en wil je een nieuwe look? Wel, we kennen de regels van ons vak en zijn niet bang om ze te breken!

 

We worden als het ware constant geprikkeld door onze omgeving. Ons salon is niet alleen onze werkruimte, maar tegelijkertijd een expositieruimte. Op die manier willen we een constante wisselwerking tussen creatievelingen verwezenlijken. Het draagt sterk bij tot de beleving van onze filosofie.

 

Je hoort het goed! Bij ons heb je de gelegenheid om je als individu te laten gelden. We maken tijd om naar je te luisteren en jouw stijl zo goed mogelijk vorm te geven. Geef toe: als je haar goed zit, dan kan je de hele wereld aan! 

eco-friendly-logo-F6C7185A87-seeklogo.co
bottom of page